Tietosuoja 347

Henkilötietojen käsittely

Käydessäsi apitie.com sivustolla, käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja. Keräämme tietoja automaattisen tietojenkäsittelyn avulla sekä annamme sinulle mahdollisuuden syöttää järjestelmäämme tietojasi kun niin haluat, esimerkiksi yhteystietojasi. Käsittelemme tietojasi turvallisesti ja suojatusti. Seuraavassa kerromme mitä henkilötietoja keräämme ja miten käsittelemme tietojasi sekä siitä mitä oikeuksia sinulla on koskien tietojesi käsittelyä.

Henkilötietojesi avulla yhteistyömme tulee helpommaksi. Yhteistyömme sujuvoittamisen lisäksi tarvitsemme joitakin tietojasi yrityksen kirjanpitoa, maksuliikennettä sekä mahdollisten takuiden ja reklamaatioiden käsittelyssä. Voimme tapauskohtaisesti pyytää suostumustasi käyttää tietojasi julkaisuissamme, esimerkiksi onnistumisiesi julkistamiseksi.

Henkilötietosi ilmestyminen järjestelmiimme

Keräämme tietoja automaattisesti käyttäessäsi palveluitamme ja syötämme niitä käsin antaessasi meille tietojasi. Kumpaakin tapaa käyttäen tietojasi kertyy seuraavasti:

  • Nimesi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Puhelinnumerosi
  • Edustamasi organisaation nimi
  • Tehtäväsi
  • Tilausnumerosi
  • IP-osoitteesi

Tietojesi antaminen on vapaaehtoista. Liiketoiminta ja sujuvan yhteistyö edellyttävät riittävien tietojen tallentamisen järjestelmiimme täydentämään muistinvaraista toimintaamme.

IP-osoitteesi tallennamme turvallisuus syistä.

Liiketoiminnallisen tarkoituksen lisäksi voimme käyttää tietojasi mahdollisesti kohdallesi sattuneen järjestelmävian testaamiseen ja oikean toiminnan varmistamiseksi.

Palvelujemme kattavuuden ja laadun kehittämiseksi keräämme myös ns. anonymisoituja tietoja sivustomme käytöstä. Anonymisoidut tiedot eivät ole henkilökohtaisia tietoja.

Emme käytä evästeiden tietoja.

Tietojesi hallinta

Voit halutessasi tiedustella tai muuttaa hallussamme olevia henkilötietojasi lähettämällä pyyntö osoitteeseen privacy (ät) apitie.com.

Kysely
Voit kysellä henkilötietojasi lähettämällä pyynnön.

Päivittäminen
Tietojen päivittäminen ja suostumuksen päivittäminen on mahdollista.

Poistaminen
Tietojen poistaminen on mahdollista.

Tietojen käyttö

Emme myy, vaihda tai välitä tietojasi kolmansille osapuolille. Kolmannet osapuolilla on oikeus käsitellä tietoja, jos se on tarpeellista palvelujemme toteuttamiseksi sinulle.

Valitukset

Jos sinulla on henkilötietojesi käsittelyä koskevia kysymyksiä tai huolenaiheita, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä. Jos uskot, että henkilötietojesi käsittelytapamme rikkoo näitä säännöksiä tai tietosuojalakeja tai -asetuksia (GDPR), voit myös tehdä valituksen Tietosuojavaltuutetun toimistolle. Lisätietoja siitä, miten voit olla yhteydessä Tietosuojavaltuutetun toimistoon löydät sivustolta: www.tietosuoja.fi.

Muutokset

Voimme ajoittain joutua tekemään muutoksia henkilötietojen käsittelyä koskeviin tietoihimme, jos esimerkiksi sivustollemme tai palveluihimme tulee muutoksia tai jos henkilötietojen käsittelyä koskeva lainsäädäntö muuttuu. Jos näihin tietoihin tulee muutoksia, ilmoitamme asiasta sinulle, jos meillä on yhteystietosi. Muussa tapauksessa voit lukea tietojen muutoksista suoraan sivustoltamme.

Voimme ajoittain joutua tekemään muutoksia henkilötietojen käsittelyyn palveluiden ja lainsäädännön kehittymisen myötä. Ilmoitamme sinulle muutoksista, jos meillä on yhteystietosi. Muussa tapauksessa voit lukea tietojen muutoksista suoraan sivustoltamme.